Opvang

 Tussenschoolse opvang

Bij nagenoeg alle Panta Rhei scholen in Leidschendam–Voorburg en Leidschenveen verzorgt Vlietkinderen de tussenschoolse opvang (TSO).

De TSO is een onderdeel van Vlietkinderen dat de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd is. Vlietkinderen en Panta Rhei hebben kwaliteitsafspraken gemaakt voor de TSO. Voor meer informatie over de TSO kun je terecht op de website van Vlietkinderen. Voor contact met de TSO: tsotandem@vlietkinderen.nl of per telefoon: 06 14938336.

Met ingang van het schooljaar 2023 - 2024 wordt de tussenschoolse opvang verzorgd door Kinderstralen. Binnenkort vind je hier meer informatie. 
www.kinderstralen.nl

Voor- en naschoolse opvang

Ook voor voor- en naschoolse opvang kun je in principe bij Vlietkinderen terecht. Je kunt echter ook kiezen voor een van de andere aanbieders in de regio, zoals bijvoorbeeld Smallsteps. Voor meer informatie kun je klikken op de link onderaan deze pagina.

Vakantieopvang

Bij Vlietkinderen kun je ook terecht voor vakantieopvang, zelfs als je (nog) geen klant bent bij Vlietkinderen. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden.

www.vlietkinderen.nl
Telefoon: (070) 317 59 59
klantenservice@vlietkinderen.nl

Lees meer:
Vlietkinderen


Partou                                             

 

Partou biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar en kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar. Wij hebben twee bso locaties gelegen in Voorburg aan de Veurselaan en een kinderdagverblijf. Partou Runners is een sportbso en hier vinden iedere dag sportieve activiteiten plaats bij de hockeyclub Cartouche. BSO Sytwendepark is kleinschalig en daar zijn de activiteiten meer gericht op dans en creatieve ontwikkeling. Bso Sytwendepark is gevestigd in een parkrijke omgeving. Bso Duivesteijnstraat is gevestigd in een wijkvereniging en is knus en huiselijk.

 

Kom je ook eens kijken?

 

Maak dan een afspraak via de website of neem contact op met de locatiemanager Michael Oosterbaan te bereiken op 0652731587