Opvang

Tussenschoolse opvang

Op de Tandem wordt de tussenschoolse opvang (TSO) vanaf mei 2023 verzorgd door Kinderstralen. Via onderstaande link vind je meer informatie over de TSO.

https://kinderstralen.nl/school/daltonbasisschool-de-tandem

Indien je je als ouder wil aanmelden voor overblijfmedewerker, kan dat via de volgende link:

https://kinderstralen.nl/school/daltonbasisschool-de-tandem/kom-helpen-op-de-overblijfVoor- en naschoolse opvang


Voor voor- en naschoolse opvang kun je in principe bij Vlietkinderen terecht. Je kunt echter ook kiezen voor één van de andere aanbieders in de regio, zoals bijvoorbeeld Partou. Voor meer informatie kun je klikken op de link onderaan deze pagina.

Vakantieopvang

Bij Vlietkinderen kun je ook terecht voor vakantieopvang, zelfs als je (nog) geen klant bent bij Vlietkinderen. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden.

www.vlietkinderen.nl
Telefoon: (070) 317 59 59
klantenservice@vlietkinderen.nl

 Lees meer:
Vlietkinderen

Partou                                      Partou biedt buitenschoolse opvang 
voor kinderen van 4 tot 13 jaar en kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar. Wij hebben twee bso locaties gelegen in Voorburg aan de Veurselaan en een kinderdagverblijf. Partou Runners is een sportbso en hier vinden iedere dag sportieve activiteiten plaats bij de hockeyclub Cartouche. BSO Sytwendepark is kleinschalig en daar zijn de activiteiten meer gericht op dans en creatieve ontwikkeling. Bso Sytwendepark is gevestigd in een parkrijke omgeving. Bso Duivesteijnstraat is gevestigd in een het gebouw van de wijkvereniging en is knus en huiselijk.

 
Kom je ook eens kijken?

Maak dan een afspraak via de website of neem contact op met de locatiemanager Michael Oosterbaan te bereiken op 0652731587